انجام پایان نامه دکترا فناوری اطلاعات | انجام پایان نامه کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات

انجام پایان نامه دکترا فناوری اطلاعات | انجام پایان نامه کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات

انجام پایان نامه دکترا فناوری اطلاعات | انجام پایان نامه کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات

انجام پایان نامه دکترا فناوری اطلاعات | انجام پایان نامه کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات :

 

مطالعه، طراحی، ساخت، راه اندازی، نگهداری سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری، جمع آوری، سازمان دهی، طبقه بندی و انتقال اطلاعات مهم ترین اهدافی است که مهندسی فناوری اطلاعات آن را دنبال می کند. مهم ترین توانمندی دانش آموختگان این رشته، استفاده صحیح و بهره برداری به موقع از اطلاعات است. هسته اصلی این رشته را مهندسی کامپیوتر به ویژه گرایش نرم افزار تشکیل می دهد.

گرایش های مهندسی فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی ارشد

امنیت اطلاعات

با توجه به افزایش وابستگی به تکنولوژِی اطلاعات و ارتباطات در دولت الکترونیک و خطراتی که دراستفاده از آن با آن‌ها مواجه هستیم، مانند برنامه‌های مخرب ویروس‌ها، حمله نفوذگران و سارقان، حملات Dos و … نیاز به متخصصینی که بتوانند جلوی این‌گونه خطرات را بگیرند و یا در صورت بروز، سیستم‌ها را سریعا به حالت صحیح بازیابی کنند، بسیار احساس می شود. بنابر گزارش Gartner بین رشته های IT این رشته بیشترین رشد را در سال های اخیر داشته است که خود گواهی بر اهمیت و ضرورت امنیت اطلاعات در شرکت‌ها و سازمان‌ها است.

مطالب پیشنهادی با استاد علی کیان پور :
انجام پروژه های آماری با Eviews

شبکه های کامپیوتری

متخصین شبکه‌های کامپیوتری قادرند با توانایی‌های برگرفته از تحصیلات خود در این زمینه، فعالیت‌های گوناگونی را انجام داده و در حرفه‌های متفاوت و متنوعی مشغول به خدمت رسانی شوند. از جمله دانش‌های کاربردی این گرایش می‌توان به موارد مهمی همچون طراحی، پیکربندی و پیاده‌سازی شبکه‌های کامپیوتری و برنامه‌نویسی شبکه اشاره کرد. امنیت در شبکه‌های کامپیوتری از دیگر مباحثی است که در قالب تعلیمات مرتبط با این گرایش قرار می‌گیرد. مهندسان گرایش شبکه‌های کامپیوتری همچنین قادر خواهند بود با مهندسان گرایش‌های دیگر مثل تجارت الکترونیک در زمینه بسترسازی برای فعالیت‌هایشان، همکاری کنند. ساختن برنامه‌های تحت شبکه اینترنت جهانی یا web نیز از توانایی های فارق التحصیلان این رشته است.

 

مهندسی فناوری اطلاعات (IT)

رشته فناوری اطلاعات دانشی را به مخاطب منتقل می‌کند که طی آن روش‌های جمع‌آوری اطلاعات، استفاده و انتقال آن میسر می‌شود. مطالعه، طراحی، ساخت، راه‌اندازی، نگهداری سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، جمع‌آوری، سازمان‌دهی، طبقه‌بندی و انتقال اطلاعات، مهم‌ترین اهدافی است که مهندسی فناوری اطلاعات آن را دنبال می‌کند. مهم‌ترین توانمندی دانش‌آموختگان این رشته، استفاده صحیح و بهره‌برداری به موقع از اطلاعات است.

مطالب پیشنهادی با استاد علی کیان پور :
انجام پایان نامه دکترا شیمی | انجام رساله دکترا شیمی

مدیریت سیستم های اطلاعاتی

مدیریت سیتمهای اطلاعاتی (MIS) درواقع کاربرد تکنولوژی اطلاعات است در پشتیبانی از فعالیتهای تجاری, چرا که تجارت روز به روز متحول می گردد و در این میان همواره افرادی با قدرت تحلیل بالا و زاویه دید و پیشینه تجاری مورد نیاز هستند تا فرایندهای تجاری را بارور کنند. یک متخصص MIS بایستی با ساختار سازمانی, اهداف تجاری, عملیات بازرگانی (شامل روالهای کاری و چرخش اطلاعات میان پروسه ها) و با چگونگی برقراری ارتباط موثر با کاربران آشنا بوده و بداند چگونه سیستمی طراحی کند که فعالیتهای کاربر را تحت پوشش قرار دهد.

  تجارت الکترونیک وسیتم های چند رسانه ای

تجارت الکترونیک با استفاده از شبکه‌های رایانه‌ای، معاملات تجاری را در مراحل گوناگون آن مانند طراحی، تولید، خرید، فروش و تحویل، ساده نموده و به آن سرعت می‌بخشد. عبارت «تجارت الکترونیک» دربرگیرنده هر گونه تجارت و تعامل مدیریتی است که با استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات صورت می‌گیرد.

مطالب پیشنهادی با استاد علی کیان پور :
انجام پایان نامه دکترا مهندسی شیمی | انجام پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی شیمی

انجام رساله دکتری و انجام رساله دکترا با موسسه تز پی اچ دی

انجام پایان نامه دکتری و انجام پایان نامه دکترا با موسسه پایان نامه دکتری

با همکاری تز پی اج دی سامانه برتر مشاوره رساله دکتری

تلفن تماس : 09184885900 و 09354536070

 

Leave A Comment

Related Posts